22 mars 2017

Kom igen nu då Cluben!

Åh hade så gärna velat följt med pappa in och kollat på matchen ikväll men jag slutade sent så hade inte hunnit. Här hemma är vi i två läger just nu. Leah och Pontus som är löjligt nöjda med Brynäs två vinster och Hugo och jag som håller tummarna för att LHC ska vända det här nu! Sitter och lyssnar på radiosporten och hoppas på att LHC tar hem den här matchen.



Har varit i kontakt med vårdcentralen idag (igen) då ingen läkare ringt mig. Blev lovad det i förra veckan för att få veta svaren på blodproverna. Fick veta i telefon att jag iallafall inte är allergiskt mot något av de ämnena de testade mig för. Skönt det, men jag är ju ändå inte bra. Så jag fick en ny tid bokad i nästa vecka så hoppas det ger något för så här orkar jag inte ha det mer nu. När jag kommer hem från jobbet är jag ju helt slut. Känns som jag åkt på världens segaste förkylning som aldrig vill ta slut.

Hugo hade sin innebandyträning ikväll så medans övriga familjen var där passade jag på att hämta ut paket, besöka ICA (inte Willy, det ni!), apoteket och äggboden efter jobbet. Fan klockan hann bli mycket innan jag var hemma.

Ätit så god middag, dillkött med potatis och minimorötter. Jag åt alldeles för mycket känner jag nu. Kommer vara mätt till imorgon lunch känns det som.

Nu ska jag återgå till matchen. Än så länge är det noll- noll...Följer matchen med spänning!

//Sofie


Inga kommentarer: