28 juni 2019

Brevlådan levererar

Många som gick på semester idag på jobbet. Vilka as. En annan har en hel jobbvecka kvar...

Men sen så kom jag hem och vad finner jag i brevlådan? Bara bra saker som fick mig på gott humör! Hur ofta händer det? Brevlådan brukar mest bestå av reklam och räkningar annars och inte alls göra en på så värst gott humör.


Projektet att få (eller få kanske är lite väl snällt och skriva när vi kommer få betala flera tusen för det, men ni fattar) fiber har kommit in i nästa etapp! Dags att äntligen få lägga en beställning för att kunna få ansluta till fibernätet! Jippi! Det fanns dock ett litet men, men jag vill inte låta det ta över. Det är fortfarande som så att ett visst antal hushåll måste skriva på beställningen för att den ska bli av. Men positiv som jag är så tror jag ju självklart att det kommer skrivas på för fulla muggar och i höst kommer vi ha fiber och kan leva som vilka normala nutidsmänniskor som helst.

Något annat kul som damp ner i brevlådan var dessa två.


Hur fina är de inte! I'm in Love:-) Gult är en sån fin färg och passade bra gjorde de både två med samt att jag fick lyckades beställa hem dem till rabatterat pris. Fynd med andra ord.


Soligt och fint väder är det denna fredagskväll och imorgon lördag ska det bli trettio grader och ännu mer sol. Vi gör det enda rätta och drar ut på sjön. Så det kommer förmodligen inte uppdateras något här under morgondagen, men i så fall kikar jag in här på söndag igen:-)

//Sofie 

2 kommentarer:

Jennie sa...

Jättefina! Speciellt nr 2. Provade förresten den gröna klänningen men den var jättestor över tuttarna!

Zouphie sa...

Ja jag såg att den hängde kvar, så synd!