02 juni 2019

Yesterday's Saturday

Den långlediga helgen börjar lida mot sitt slut. Har haft toppendagar så känner att energiförrådet är påfyllt inför nästa vecka!

Igår på förmiddagen drog jag och barnen iväg till Mjölby för att få på familjemusikal. 


Det var snorkallt ute igår, men är det första juni så är det! Bara ben och fötter i somriga skor är det som gäller då.


Vi var på Sörby rundloge och såg årets föreställning med Mjölby soffteater. Vi var där för två år sedan och såg då på "Dracula" och i år är det "Frankenstein" som spelas. Så himla bra föreställning! Humor, teater och musik i en härlig blandning. Det var premiär igår så de kommer köra fler föreställningar framöver. Tror rekommenderad ålder är från sju år. Tyvärr var det inte fullsatt trots premiär vilket jag tyckte var himla synd för en så bra och rolig familjeföreställning. Så passa på att gå och se den om ni har möjlighet är mitt tips.


Efter vi varit där så var barnen såååå hungriga så vi åkte och hittade ett ställe där vi kunde äta dagens på.

Därefter åkte vi hemåt igen. Eller inte riktigt hem. Vi åkte till Sarah och Krille där Pontus befann sig och hjälpte till med målandet av deras hus. Jag lämnade av Hugo och Leah där så åkte jag och tränade en sväng.


Invigde såklart mina nya lila tights:-)

Efter jag duschat och snyggat till mig så drog jag tillbaka Sarah och Krille och alla barnen.


Pontus och Hugo testade hur högt skyliften kom. Jag höll mig på marken.


De har målat hela den här långa långhelgen och ändå hann de inte klart. Men mycket blev målat så de kom en bra bit på väg:-) Så fint det blir med! Som ett helt nytt hus med ny panel och färg.


Jag och Ville roande oss med att tälja massa pilar till Villes hemmagjorda pilbågemojäng.


Åzcar och Ebbe ville hela tiden ta våra pilar så de fick läggas på tryggt förvara uppe i trädet där hundarna inte kom åt dem.

Blev lite lek med pilbågemojängen med innan jag frös så då gick vi in. Kollade på Jurassic Park och sen åt vi jättegod mat tillsammans allihopa. Vi blev kvar där så länge att vi missade första halvlek av Champions League finalen som vi tänkt se. Vi såg iallafall den sista halvan liggandes i soffan här hemma. Trötta men nöjda efter en innehållsrik lördag:-)

//Sofie  

Inga kommentarer: