28 juni 2019

Torsdagskvällen

Igår efter jobbet så var det bara hem och sen åka vidare till Leahs tennisträning. Sista träningen innan sommaruppehållet var det.


Hugo följde med han också. Han stod här och sköt bollar medan syrran hade sin träning. Hugo skulle gärna också gå på tennis, men man kan ju inte gå på allt. Våra barn tycker båda två om att testa nya saker och skulle gärna hålla på med allt om de fick/kunde. Det är en svår balans hur mycket barnen ska få hålla på med tycker jag. Särskilt vi som har barn som vill göra allt. Men skola och kompisar måste ju gå före. Sen kommer aktiviteter man vill göra.

Jag tog med mig Ebbe för att springa en runda i motionsspåren som är precis i närheten av tennisen. Men vi var inte ensamma om jag säger så. Varenda hockeylag/fotbollslag var ute och sprang i skogen samtidigt. Även alla medelåldersgubbar med mountainbike var ute och luftade sina ölmagar i spåren.

Det slutade med att vi gick en promenad istället. Det gick inte att hålla något vidare löpartempo uppe med en hund som drog i lycka av att möta alla dessa människor ute på stigarna. Vi tog oss en rask promenad istället Ebbe och jag.


Var tillbaka så vi kunde se slutet av Leahs träning. Ebbe var som galen och ville bara in på planen och springa efter alla bollarna. Efter sen stund la han sig ner och kollade istället längtansfullt in efter alla bollarna.


När vi kom hem sen hade Pontus lagat sån god mat! Egna hamburgare med nybakta bröd till.


Det blev en riktigt härlig avslutning på torsdagen sittandes på verandan i kvällssolen med god mat:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: