28 juni 2021

Födelsedagsfirande och badande

Efter att vi vaknat upp och packat ihop oss igår så tog vi båten och åkte iväg lite tidigare än alla andra. Hugo och Pontus skulle iväg på fotbollsmatch och jag och Leah var bjudna till mamma och pappa för att fira bästa mamma som fyllt år. 


Dagen började grå och kall med framåt lunchtiden ändrades det och blev riktigt fint väder! Efter lite stressande med att hinna hem och göra oss i ordning så kom vi till sist iväg Leah och jag. 


Fick ju träffas dessa tjejerna igen! Så himla mysigt. Mosters tjej var dock inte med då hon var hos sin far. 


Världens finaste Tilde! 

Vi blev bjudna på jättegod grillbuffé till lunch. Smakar alltid så gott med grillat. 

Efter maten var vi lite varma så då tog jag med mig Leah och Majken för lite bad. 


Den här vägen ner till Timmeröbadet har man gått några gånger. 


Majken är som en fisk i vattnet och ville knappt gå upp. När Leah började frysa så hon gick upp och ja då kunde väl Majken tänka sig att gå upp hon med. 


Det var riktigt skönt att få svalka av sig lite i vattnet! När vi kom hem sen blev det fika ute i trädgården och så planerade vi lite inför vår kommande Gotlandsresa vecka 30. Vi lottade bland annat vilka som ska laga maten vilka kvällar. Kommer bli bra! Ser fram emot att få besöka Gotland då jag aldrig varit där. Alla prata ju om hur fint det ska vara. 


När Leah och jag kom hem sen åkte vi och badade igen. Ebbe behövde svalka av sig lite och så även vi. Underbart att ha en badsjö som ligger ändå rätt nära. Vi tar oftast bilen bort men vi skulle kunna cykla lika gärna. Bara det att man blir lite bekväm när man ska har med sig Ebbe också så då blir det gärna bilen. När det dessutom varit såna riktigt varma dagar då vill jag inte cykla av den anledningen att man blir ju då helt genomvarm på hemvägen igen...


Framåt kvällen sen kom även Pontus och Hugo hem från sin bortamatch. Matchen hade tyvärr slutat med förlust trots att de var så nära en seger. Fast det är nästan lite imponerande att kunna förlora när man leder med 7-4 och det endast återstår 3 minuter av matchen.


Vi åkte återigen bort och tog oss ett svalkande kvällsdopp innan vi tog kväll här hemma. Älskar sommaren och särskilt i kombination att få vara ledig. 


//Sofie 

Inga kommentarer: