30 juni 2021

Vid Asbybrygga

Bryggseglingen vid Asbybrygga kunde ju inte bjudit på bättre väder! Strålande sol och så varmt att det nästan var ljummet i vattnet.


Kanske inte så svårt att gissa vad vår dag mest bestod av? Barnen var mer i vattnet än på land. 


Jag satte mig i skuggan och gjorde ett försök att läsa lite men nja, det gick väl sisådär. Men det var väldigt skönt där i skuggan.


Det blev några svalkande dopp även för mig. Som sagt, det var nästan ljummet i vattnet så varmt var det! Riktigt bra badtemperatur. 

Såklart var vi som övriga Sverige taggade på att få se Sverige-Ukraina i åttondelsfinalen. 


Sverige tröjor och flaggor togs på och fram! 


Ja även jag har köpt mig en tröja. Fyndade på Intersport för en hundring. Lite lagom pris. Stod och kollade på en originaltröja. De är ju så snygga! 


Men jag kommer som max använda tröjan en gång om året. Kände att det inte var försvarbart att köpa en så dyr tröja då. Hur snygg den än må vara. Inte direkt så det är ett plagg jag kommer använda dagligen. Sverige demokraternas våta dröm, att alla skulle gå omkring i Sverigetröjor hela tiden. 


Matchen såg vi hemma hos Jocke och Tina. Vi invaderade deras Tvrum kan man säga. 


Det blev ju en lååång match. Barnen var på gränsen att de orkade. Gösta och Ebbe orkade inte se klart förlängningen. 


Ja det var ju surt med förlust och särskilt efter förlängning och allt. Klockan var kvart i tolv när vi kom tillbaka ner till båten. Trötta och smått deppiga efter förlusten...


//Sofie 

Inga kommentarer: