01 juli 2021

Regn lika med shopping

Onsdagen var inte alls lika fin som de tidigare dagarna den här veckan. När vi vaknade hörde vi hur regnet smattrade mot båten. 


Vi bestämde oss för att ta en utflykt till storstan och försöka införskaffa en ny åkring att ha efter båten. Efter lite bestyr så kom vi iväg. 


Biltema som vi åkte till först hade helt slut på att vad vattenleksaker heter. Började googla runt och på Jula fanns det två stycken kvar! Så det fortfarande vi och lyckades haffa en. 


Det blev lunch på Max och så besökte vi några till butiker när vi ändå var där. Men humöret på barnen svajade så då bestämde vi oss för att åka hemåt igen. 


Hämta Ebbe och Gösta som varit hos mamma och pappa under tiden. Fick med oss massa jordgubbar därifrån så dem passade vi på att äta som mellanmål när vi kom tillbaka till båtarna.


Det är så sommar med jordgubbar med mjölk. Så gott! 


Ebbe och Gösta lekte av sig lite på land. De är riktiga kompisar de där två. De funkar så bra ihop. Lika matglada är de med. Nej Gösta är nog faktislt snäppet värre. Vi åt middag i vår båt och Gösta började slicka kastrullen vi hade kokt potatisen i. Alltså det var i nga potatisar där i. Han skickade nog den kastrullen i 10 minuter. 


Vi hade en rätt lugn och skön kväll. Ja förutom att Pontus trillade i sjön och barn som blev oroliga. Annars var det lugnt🙂


Sarah har målat stenarna som ligger här nere vid Asby brygga så fint i olika marina motiv. 



//Sofie 


Inga kommentarer: