08 maj 2008

Åter på hemmaplan

Nu är jag tillbaka i lägenheten igen. Har varit ett evigt farande idag men det känns rätt så skönt att ha gjort något under dagen haha. Vissa dagar känns som man bara suttit inne och glott sig igenom:P Idag har jag iaf varit inne i Vadstena tillsammans med Lotta och Hannah, ja och Poker förstås:-) Efter många om och men så kom vi äntligen iväg och väl framme så var ju Poker bara tvungen att få bada. Saknar ju AC i bilen och säga vad man vill men det blir inte det samma med KD (Korsdrag). Så Poker uppskattade verkligen att få plaska omkring i vattnet en stund efter att ha åkt i den varma bilen. Vi hade även en liten picknick i parken, vi gick in en sväng på Coop och köpte oss varsin baugette och dricka som vi mumsade på. Efter en att ha hängt i Vadstena ett tag så tog vi även en sväng in till Mjölby där vi handlade oss varsin glass, det måste man ju nästan bara köpa när det är så fint väder ute:)

När jag kom hem till Tranås igen så träffade jag på Sandra som skulle ha några lägenhetsvisningar som jag följde med på (Sandra jobbar på DinBostad och skulle visa några lägenheter i vårt bostadsområde). Det var riktigt fina lägenheter som vi kollade på, det var en tvåa och en trea som de slagit ihop till en jättestor och fin femrummare, där skulle jag inte säga nej att bo i:) Pontus hade varit så gullig och lagat mat till oss under tiden som jag varit borta. Isterband och stuvadpotatis med morötter det var sååå gott!!! Därefter möte jag upp mamma utanför Kappahl där de hade klubbkväll. Jag är dock inte medlem där men mamma är så jag skulle hålla henne lite sällskap. Tänkte även om jag kunde hittat någon klänning eller liknande som jag kan ha på mig nu när det är så varmt ute, men det jag provade var tyvärr inget som passade på mig... magen har börjat bli rikigt stor nu. Inne på Kappahl träffade jag på en som vi har gått hundkurs tillsammans med och hon trodde seriöst att jag skulle ha tvillingar, fatta hur stor min mage är:P Som tur är har jag inte gått upp allt för mycket i övrigt, än vill säga...

Så nu sitter jag här hemma och väntar på att Pontus ska komma hem, han håller ju som vanligt på med sina jävla båtar, han har alltid något nytt projekt på gång när det gäller båtar..:)

Ska lägga upp lite bilder ifrån dagen, men det blir nog i inlägget över:-) Ciao Ciao!!!

Inga kommentarer: