14 januari 2017

En dag i skogen

Den här dagens planer kastades om helt! Det började i morse när jag skulle åka till gymmet. Kommer fram och upptäcker att jag ju tagit med mig Pontus nycklar och inte mina = jag hade ingen tagg att ta mig in på gymmet med. Så jäkla irriterande! Inte en kotte såg jag till där inne heller som kunde komma och låsa upp åt mig. Vände istället om och köpte med frallor hem som vi åt på till frukost hela familjen. Det var faktiskt inte helt fel.

Och så här i efterhand var det kanske bra att jag inte tränade ändå. Känner mig inte bra än i kroppen. Jag däckade till och med och sov en timme på förmiddagen.

Cissi och barn skulle kommit på besök idag med men det fick ställas in pga att de fått febriga barn. Vi skulle även gjort ett nytt försök och firat Sarah som fyllt 40 år men det fick ställas in det med pga febriga barn.

Så helt plötsligt stod vi helt utan planer för dagen. Så vi sysselsatte oss med att gå ut i skogen hela familjen. Det har snöat rätt bra idag men var uppehåll när vi var ute. Tog med oss så vi kunde grilla korv att äta till lunch. Riktigt mysigt hade vi det.

Barnen byggde kojor och Ebbe var helt lyrisk över att bara springa runt och hitta massa nya pinnar hela tiden:-)

Tyvärr slutade utflykten inte så roligt. Precis innan vi skulle gå hemåt igen så ramlade Leah rakt på en sten och fick ett jack i ena ögonbrynet. Såg inte alls bra ut men lyckades tejpa ihop det här hemma. Hoppas att det läker ihop bra av det!


Det var lite lömskt då det var isigt värre under alla snö. Jag lyckades dra i ordentligt en gång och barnen och Ebbe med. Ebbe såg ut som bambi på hal is:-)


Vi hittade en perfekt ställe att grilla på. Ja tills vi upptäckte att all snö på träden ovanför smälte och rann ner på oss när vi grillade.


Tälja pinnar att ha och grilla med var kul ett tag sen fick pappan i familjen ta över.


Korv med bröd när det smakar som bäst!


Fina barnen med den fina hunden!


 Enda gången Ebbe satt still och fastnade på kort var när korven kom fram.


Roligt att släcka elden med snö och för att vara på den säkra sidan att elden var helt släckt så byggde barnen en snögubbe över eldplatsen:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: