12 januari 2017

Me&i klänningar

Jag hamnade inne på me&i:s hemsida häromdagen och kikade på deras rea. Jag har handlat kläder därifrån tidigare. Ja några plagg alltså, de är ju väldigt dyra enligt mig. Väldigt fina (jag som gillar färg och mönster) men tyvärr rätt dyra. Har lyckats komma över några plagg ibland till fyndpriser eller som varit på någon loppis och jag har varit väldigt nöjd med dem. Speciellt med kläderna som varit till mig själv:-)

Alltså deras material på kläderna är ju helt underbara! Väldigt sköna och de är riktigt bra vardagskläder.

Hittade dessa två klänningar som var på rea. Det var halva priset så det blev till ett pris som passade min plånbok bättre så slog faktiskt till och köpte dem båda två.

Kom på mig själv med att jag just skrev att jag gillar färger och mönster så visar jag upp två svarta klänningar jag köpt:-)

Men de är såna bra vardagsklänningar! Svart är en bra färg att kombinera alla mina färgglada strumpbyxor med. Hade gärna köpt ett par till klänningar jag hittade och även tröjor men ja plånboken sa liksom stopp.

Jag var lite osäker på storleken dock. I me&i:s kläder har jag S i vissa plagg och M i andra. Den ena jag köpte hade jag kunnat tagit en storlek mindre men den funkar ändå. Orkar inte skicka tillbaka och krångla. Säger som jag alltid säger när jag köpt kläder till barnen som är lite stora: Då har de (jag) något att växa i:-)






Bilderna blev tyvärr inte bättre. Helt värdelöst att försöka fota något på kvällen den här årstiden. Med mobilen dessutom. Därför snodde jag dessa bilder från deras hemsida så får ni en mer rättvisare bild av hur de ser ut:-)

Älskar dem! Kommer lätt bli nya favoriter i garderoben.

//Sofie 

Inga kommentarer: