13 januari 2017

Fredagen den 13:de


Har ni haft någon otur idag? Jag har lyckats klara mig än så länge i alla fall. Tror i och för sig inte så mycket på det men ändå:-)

Har jobbat idag. Först hade jag julgransplundring med massa förskolebarn och på eftermiddagen blev det att hänga med fritidsbarnen. Fast det är väldigt skönt att det är fredagkväll nu och helg som väntar.

Haft en mysig kväll med tacos och familjehäng. Hugo och jag drog till Lidl lite snabbt för att köpa två grejer som fattades till tacosen (trots att jag var inne och handlade efter jobbet så saknades det såklart något). Hittade den här mysdressen som jag inte kunde motstå att köpa. Har en liknande jag köpte på Lidl för många år sen och den har varit en favorit. Förvånansvärt bra kvalité har det varit i den (med tanke på det låga priset) så tror nog att den här också kan bli en favorit.

Ebbe kom och ville också vara med på kort. Det slog mig hur stor han blivit! Han växer verkligen så det knakar. 13 veckor blir han på söndag våran lilla vovve. Snart orkar jag inte bära honom.

Nu blir det soffhäng framför "På Spåret". Vi har det som deal här hemma. Fredagar kollar vi på mamma och pappas program och på lördagar blir det "Gladiatorerna" som barnen gillar.

//Sofie 

Inga kommentarer: