12 januari 2017

Inte helt pigger

Jag har haft hosta ända sen veckan innan jul och som inte vill ge med sig. Var ju hos läkaren i mellandagarna och fick hostmedicin. Tyckte först inte den hjälpte men sen tyckte jag ändå den gjorde nytta fast nej den har inte hjälpt. Jag hostar fortfarande. Inte hela tiden men får som attacker som är skitjobbiga. Dessutom är har jag dragit på mig en snorig näsa nu när jag börjat jobba också.

Längesen jag kände mig pigg. Saknar det mer och mer faktiskt. Orken tar liksom slut.

Var på apoteket idag och hämtade ut någon slags inhalation som jag också fick utskrivet i samma veva som det andra.  Skulle ta det om inte den första medicinen hjälpte. Det ska vara inflammationsdämpande för luftrören. Håller tummarna för att det ska hjälpa. Hatar att hosta. Den är som värst när jag ska lägga mig ner och sova.

Hade stängning idag på jobbet så slutade inte förrän sent och därefter var jag på apoteket i en mindre evighet. 45 minuter närmare bestämt. Verkar som alla i hela stan är sjuka. Hade tänkt tagit mig till gymmet efteråt men när apotekaren sa till mig att jag borde ta det lugnt med en sån hosta så ändrade jag planer. Skit då träningen varit det jag sett fram emot hela dagen. 

Har ju liksom inte hostat mer när jag tränat och inte haft ont i halsen så jag har bara kört på. Kanske ska ändra på det nu och ta det lite lugnt i några dagar. Det kan ju hjälpa vem vet.

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova. Går och lägger mig tidigare och tidigare för varje kväll. Men som sagt, jag är inte riktigt pigger.

//Sofie


Inga kommentarer: