25 juli 2017

En bättre sommarkväll på sjön

Igår eftermiddag så möte vi upp Emma och Per med barn plus Tina och Eddie och deras kids vid våran båt för att ta en tur ut i det fina kvällsvädret. Så roligt att få träffas och umgås.

Det var så mulet på dan igår men framåt eftermiddagen sprack det upp och det blev sånt himla fint väder.

Vi hade det riktigt mysigt och trevligt. Vi åkte och la intill vid en ö där barnen (och även några av oss vuxna) badade för fullt. Det var en perfekt lekplats för alla barnen. De sprang omkring och roade sig och var nöjda mest hela tiden vi var där.

Vi hade packat med mat som vi grillade och åt. Alla hade tagit med sig något så det blev som en stor buffé med massa blandad mat. Mycket mat blev det, maten hade nog räckt till minst lika många till:-)

Tur att vi har en stor båt så alla fick plats. 12 personer blev vi men det var ingen problem. Däremot lämnade vi Ebbot hemma (han fick vara hos Krille och Sarah och busa av sig med Åscar istället). Tror det hade blivit lite väl bra (trångt) att ha med honom också.





Klockan var över halv elva på kvällen när vi var i hamn igen och la till. Trötta men glada:-) Ännu en härlig sommarkväll att stoppa i minnesasken och komma ihåg när kalla och mörka vintern kommer.

//Sofie



Inga kommentarer: