21 juli 2017

Fredag idag

Helt veckovill känner jag men slog mig i morse att det ju är fredag idag:-)

Vi åkte hem sent från sjön igår så när vi la in till vid båtplatsen sov barnen som bäst så vi bryggseglade och sov en natt till i båten.

Barnen hade lekdejt inplanerad på förmiddagen så jag körde dem dit medan Pontus fick greja i ordning i båten efter vår lilla båttur. Varit allmänt seg och slö idag. Så där energilös och ingenting blir gjort trött om ni förstår vad jag menar?:-)

På eftermiddagen tog vi oss iväg i alla fall och storhandlade kött på City Gross. Vår frysbox nere i källaren ekade tom så vi behövde fylla på. Just när jag ska handla kött och bunkra upp ordentligt så föredrar jag att åka till City Gross. Här i stan finns ingen mataffär som har så stort utbud av (svenskt) kött så passar på att åka dit med jämna mellanrum och fylla upp frysen rejält. Tidigare köpte vi kött via en kompis pappa som hade kontakter på ett slakteri. Så himla bra att köpa och fylla upp så man alltid har middagsmat hemma. Tyvärr har vi inte möjlighet att köpa kött via det stället längre men Grossen funkar bra det med:-)

Passade på att inviga en ny klänning dagen till ära. Köpt på Facebookloppisen för endast 40 kr. Lite stor upptäckte jag men ska försöka sy in den på något bra sätt. Eller kanske be någon som är bra på att sy att sy in den:-)


Ebbe ville vara med på bild med favoritleksaken, bollen, i sin mun.

Nu blir det grillat till middag och soffhäng. Det behöver min trötta kropp. Fick förresten svar från min röntgen av bihålorna men skriver mer om det i ett eget inlägg sen.

//Sofie 

Inga kommentarer: