26 juli 2017

Fem klänningar

Igår så fick jag hem två paket på posten. Det var tradera vinster i båda:-) Paketen hade inte bara den gemensamma nämnaren utan även dess innehåll. I båda paketen låg det klänningarna som jag vunnit på varsina auktioner.

Idag var Leah och jag och gjorde stan. Kikade in på några loppisar där jag hittade ett par klänningar till som jag tyckte om och som även de passade. Då kan man ju bara inte motstå att köpa eller hur?

Vi var även inne på Lindex en sväng där Leah hittade en fin klänning som hon så gärna ville ha. Det roliga var att den fanns i min storlek med så jag var ju bara tvungen att prova och se, och den passade! Dessutom var det halva reapriset på dem båda.


Så ja, totalt har det blivit fem stycken nya klänningar på dessa två dagar. Kanske inte så normalt men jag är så glad över dem alla! Dyra var de ju inte heller. 260 kr totalt för alla har jag betalat och det är ju inte så farligt dyrt precis:-)

Jag har ju rätt många klänningar, brukar Pontus sucka, och han undrar om jag ens använder alla. Klart jag gör! Jag är faktiskt väldigt duktig på att använda mina klänningar. Många är de men jag tror inte att jag har en enda som är oanvänd. Men en utmaning vore att använda en ny klänning från garderoben varje dag tills dess att alla fått komma ut ur garderoben (hoho). Det vore kanske något? Se om jag antar den utmaningen så småningom:-)


//Sofie 

Inga kommentarer: