30 juli 2017

Helgen som varit!

Hej igen lilla blogg! Nu är jag på hemmaplan igen och kan uppdatera här igen som vanligt:-)

Vi drog till Stockholm i fredags hem till Sandra och Robban och kom hem idag. Vi åkte upp och hade även med oss kusinerna Linus och Leon i bilen som varit på besök nere hos mormor och morfar (eller farmor och farfar som våra barn kallar dem:-). Vi kom upp på eftermiddagen efter att ha åkt genom världens åskregn. Höll på att få lite panik där ett tag då jag inte packat med en enda jacka eller några som helst regnkläder. Kollade två väderappar som visade på sol och 20 grader hela helgen och så möts vi av regn!


Men det vände som tur var så på kvällen sen sprack det upp och blev riktigt fint väder. Tog oss en promenad med alla barnen som visade sig vara ett mindre lyckats projekt. Tror alla barnen hade varsitt pyskbryt under vår lilla runda. När vi kom tillbaka till huset igen så fick de godis så blev de alla glada igen:-)


Nostalgi att gå på promenad med hund och barnvagn. Var ju rätt många år sen nu vi hade barn som åkte vagn. Leah var aldrig så förtjust i att åka vagn så hon slutade rätt tidigt med det.


Leon fick fredagsgott han med:-)

I lördags så vaknade vi upp till bra väder. Barnen var taggade på bad i poolen så papporna blev hemma med de stora barnen så drog jag, Sandra och Leon och shoppade i affärer. Fyndade skor, trosor (som jag såklart glömt packa ner) och lite kläder till barnen på rean.

När vi kom tillbaka igen och efter vi ätit lunch så slog badsuget till igen hos alla barnen.


Så skönt nu när de alla är så stora och kan det här med simning så bra att de faktiskt klarar av att bada själva bara man är med och har uppsikt över dem.


Blev även lite spring i vattenspridaren mellan badandet i poolen.


Leon höll sig till annan typ av vattenlek.


Även jag kom i och tog mig ett dop


Roligast, enligt barnen, var när Robban tog fram sina dykargrejer så de fick prova på att dyka. Mycket populärt var det. De var riktig duktiga som vågade prova. Hugo blev helt såld. Tydligen kan man få ta dykarcertifikat från att man är 10 år så han säger att det ska han göra. Se om det håller sig till dess:-)

På kvällen var det sen dags för det stora! Konserten med Robbie Williams! Var rätt trött och seg innan och inte alls så pepp. Dessutom sög förbandet och det var så himla varmt inne på tele2 arena. Varför de valde att ha taket stängt en fin sommarkväll är för mig en gåta.

Men till sist så kom han upp på scenen det var värt all väntan alla gånger om. Robbie är en entertainer ut i fingerspetsarna. Även att han kanske inte håller samma klass som för tio år sen, när han var på sin allra topp, så är han ändå alltid så bra! Så många bra låtar och det var en riktig häftig show. Favoriten enligt mig var när han körde Love my life, då var det riktigt bra tryck inne i arenan. När hans pappa klev upp på scenen och de sjöng Neil Diamond's Sweet Caroline ihop var också riktigt fint och bra!

Sen såklart är det en sån upplevelse att få höra Angel live. Det är det verkligen, det är riktig allsång!


Invigde en ny klänning som jag köpte på rean. Den är från Pernilla Wahlgrens märke. Älskar färgen och modellen! Blev lite förvånad när den stora 2 meters, tatuerade säkerhetsvakten som stod och kroppsvisiterade utbrast: "Åh, vilken fin klänning! Sån himla snygg färg:-)"

Var ytterligare en vakt inne på arenan som tyckte jag hade fin klänning. Så tummen upp för den:-)


Lång väntan inne på arenan. Förbandet (Erasure, syntpop) var inte alls något för mig och dessutom var ljudet rätt kasst när de sjöng så det var en dålig kombination.


En jättebra kväll hade vi!

Idag åt vi frukost tillsammans innan vi var tvungna att åka hem igen. Det var en lång bilresa hem. Så mycket trafik! Blev ett stopp för mat och ett för tankning men sen var vi äntligen hemma.

Haft en bra helg, ett bra sätt att avrunda semestern på. Imorgon börjar nämligen allvaret igen. Vill inte!

Hugo fyller dessutom år imorgon så vi har fullt upp. Farmor kommer och är barnvakt då så de slipper fritids vilket Hugo uppskattade.

Har packat upp, tvättat och grejat här hemma. Ska alldeles straxt äta och sen ska jag göra mig redo för en arbetsdag. Börjar redan 06.00 så jag kommer vara lagom trött imorgon kväll efter både premiär jobbdag efter semestern samt kalas:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: