26 juli 2017

En städardag

Huset har sett ut som ett kaos sista tiden så igår när vädret var mulet och grått passade jag på att storstäda varenda rum här hemma. Det tog hela dagen men så skönt efteråt!

På kvällen sprack det upp och blev fint väder så då drog vi och badade borta på en badplats som ligger några km från oss. Vi har inte varit där än i år så blev premiär igår.

Hugo han har flytt hemmet och är och leker med kusinerna hemma hos farmor och farfar. Han åkte igår och det verkar inte som vi får hem honom än på ett tag. Han ringde i morse till Pontus och sa att han ville vara kvar en dag till. Roligt att de har kul ihop kusinerna:-)

Själv drog jag till gymmet på morgonen idag! Äntligen kände jag att jag var pigg nog att göra ett försök och köra ett pass. Nästan exakt tre veckor sen sist men det kändes faktiskt inte av så mycket som jag trodde efter sjukdomar och allt. Hoppas jag får vara pigg nu så jag kan hålla igång träningen.


Nu ska jag fixa till mig det sista och sen dra in till stan en sväng. Är så himla loppissugen så tänkte ta och besöka några här i stan. Sen behöver vi handla allt så vi kan förbereda inför Hugos kalas på måndag. Lite dålig tajming att han fyller år vår första jobbdag efter semestern. Dessutom är vi borta hela dagen imorgon plus hela helgen så vi ska försöka fixa allt nu innan så det är klart. Planering, planering!:-)

//Sofie


Inga kommentarer: