29 april 2019

Födelsedagen

Det var en solig och fin födelsedag igår! Barn och man kom och sjöng så fint för mig på morgonen med presenter och frukost på sängen.

Förmiddagen var jag inte alls piggelin så låg mest i sängen och försökte samla krafter och ork. Men med en värktablett i kroppen så blev det bättre!

Vi var bjudna på födelsedagsmat hos mamma och pappa så vid lunchtid åkte vi iväg dit. Elin och Minna var även där och Erik, Frida och Majken.


Även "moster" Anette kom och gratulerade och hänge med Majken:-)


Minna och Leah drog till skogs i väntan på maten. -"Sofie, var för går du för när man kan springa?" som Minna skrek när de sprang iväg. Tänk så mycket jag har sprungit i den där skogen när jag var liten. Här höll vi till och härjade för glatta livet.


Dessa tre stenar gick under namnet "De tre björnarna". Stenarna var sååå stora när man var liten! Idag är inte intrycket det samma.


Erik och en hög med barn.


Efter massa god mat gick vi på en liten promenad. En del åkte inlines och en annan bobbycar.

Hamnde nere vid badplatsen där Minna skulle leka. Det slutade med att hon skulle känna på vattnet med handen, sen med fötterna och till sist var hela ungen i vattnet. Ja, Leah också.


Man skulle kunna tro att bilden är tagen en varm sommardag i juli. Men det var en varm dag i slutet av april. Inte badvarm om ni frågar mig men Minna och Leah badade för glatta livet.


Hade bara en handduk men det gick finemang att dela:-)


När vi kom hem igen sen så blev det tårta och kaffe. En jättegod fruktig tårta hade mamma bakat! 


Kusinkort på tjejorna:-) 


Och såklart även ett på Hugo och Majken. 


Jag körde på en gul favoritklänning från en gammal kollektion av Pernilla Wahlgren. Invigde även den nya jeansjackan jag köpte dagen innan. En vanlig enkel jeansjacka är så snyggt!


Hugo körde lite bandy ute på gatan innan klockan var kväll och det var dags för oss att åka hem igen. 


Fast Hugo fick vi inte med oss. Han ville så gärna se Manchester United spela (vi har inte de kanalerna här hemma) så han blev kvar och såg den så körde morfar hem honom efter matchen.

Jag var totalt slut när vi kom hem så då blev inget mer gjort för min del. Jag byte om och kröp ner i sängen. Som tur var lyckades jag hålla mig vaken så jag inte somnade allt för tidig. Det är inte bra att somna förtidigt heller även om jag inte är hundra i kroppen. Det slutar alltid med att jag vaknar sjukt tidigt eller mitt i natten och inte kan somna om då. 

Men inatt sov jag som en stock och är redo att testa och åka och jobba nu:-) 

//Sofie 

2 kommentarer:

Jennie sa...

Men guud vad små stenar! 😳
Sist jag såg dem var det världens jävulsgap där emellan!

Zouphie sa...

Ja visst är det lite skillnad mot hur vi upplevde stenarna när vi var små! De bygger dock hus för glatta livet i området där så snart kanske stenarena försvinner, men det skulle kännas sorgligt!