20 april 2019

Långfredagen 2019

Vi hade fullt upp igår med kalas hela dagen lång! Vi firade Leah ute hos Pontus föräldrar med mat, äggjakt, tårta och presenter till födelsedagsbarnet.

Vi var helt sluta när vi kom hem på kvällen. En väldigt rolig och trevlig dag men den tog på allas våra krafter.


Hönor och tuppar hör ju påsken till så de var också kalassugna:-)


Leons favoritsyssla är att hänga hos hönorna och ge dem gräs. Där kan ha stå i en mindre evighet.


Leah tog en superfin bild på mig igår. Tänkte visa min fina klänning och skor som jag hade på mig. Jag blev riktigt nöjd med bilden.


Sånt himla härligt väder det var igår! Kändes som sommar i luften, helt fantastiskt. 


Jag köpte de här Moheda skorna av en tjej på facebookloppisen i höstas. Blev så glad när jag hittade dem när jag var och rev i  skogarderoben igår. Passade helt perfekt dagen till ära! 


Sen hade vi haft besök av påskharen som hade gjort en skattjakt till alla barnen för att hitta äggen.


 Även Majken var med:-)


Men påskharen får allt jobba på att göra skattjakten svårare tills nästa år. De här barnen hade inga som helst problem att hitta vare sig skattkartan eller påskäggen.



Sånt himla väder! Kan inte komma ihåg när vi hade sånt här fint påskväder senaste.


Leah lyckades återigen ta ett sånt där alldeles förträffligt fint kort på mig. Fy fan vad man ser ut när man är mitt i en rörelse...



Fina Majken och Leah! Majken hon var vaken större delen av kalaset. Hon växer och blir större för varje gång vi träffas. Snart springer hon också omkring med alla kusinerna och letar påskägg:-) 


Det blev såklart även lite presentöppning. Minna var taggad på att hjälpa till:-)


Jag glömde ta bilder på allt fint fika som Leah var med och fixade, men fick iallafall en bild på en av tårtorna som hon bakat. Så roligt när barnen är så stora att de själva är med och bakar och fixar till sina kalas! 

Det hann sen bli kväll innan vi var hemma igen. Vi hjälpte till och röja undan det värsta efter alla gästerna och kalaset innan vi packade ihop våra saker och brummade mot Tranås igen. 

Tack till alla som kom och friade Leah/påsken med oss! Leah tackar så mycket för presenterna och även jag och Pontus som också fick varsina försenade/förtidig födelsedagspresenter:-) 

//Sofie 

Inga kommentarer: