17 augusti 2019

Fixa naglar och tält

Igår så startade jag dagen med att åka till nagelsalongen för att fixa till mina naglar. Det var bara två veckor sedan jag var där senast och jag hade inte tänkt åka dit, men två av naglarna gick av i torsdagskväll och passande nog så hade de en ledig tid på fredag morgon. Så då passade jag på att få dem fixade:-)

Åkte därefter och tränade och sen så blev det shopping av matvaror så vi kunde äta lunch. Barnen ville så hemskt gärna ha tacos så det fick det bli. 


Det bästa med att äta tacos är att jag får använda alla våra fina skålar! Då gör det inte så mycket att jag behöver stå och hacka grönsaker för fullt när jag får lägga upp dem så fint i alla tjusiga små skålar:-)


Jag var inne lite snabbt på en av loppisbutikerna häromdagen och hittade dessa fina fynd! Två kannor i olika storlekar och tre skålar i superfint skick! 50 kronor betalade jag för allt.


Den här blomkrukan fick också följa med hem. Tycker om både färgerna och mönstret på den.  Annars så tycker jag att det är svårt att hitta fina blomkrukor. Brukar försöka kolla när jag är på loppisar, men det är inte ofta jag hittar några som faller mig i smaken. Men det gjorde den här så självklart fick det bli ett köp då:-)

På eftermiddagen sen åkte vi ut till svärföräldrarna för att hjälpa till med förberedelser inför deras årliga kräftskiva som de ska ha ikväll.


Tält byggdes ihop för glatta livet och barnen sprang omkring och lekte/bråkade med varandra.

När vi kom hem på kvällen så hamnade jag i soffan och kollade på Erin Brockovich som gick på TV:n. Tyvärr orkade jag inte se klart p.g.a alla jävla reklam.

Nu taggar vi lördag!

//Sofie


Inga kommentarer: