15 augusti 2019

Spegelselfies

Jag startade den här dagen med att åka och träna! Eller nja, allra först startade jag dagen med att bråka med Hugos cykel. Skulle köra in honom till hans kompis och cykeln skulle med. Först hittade vi inte förrådsnyckeln, sen hittade vi inte cykelnyckeln och sen upptäckte vi att de var punka på de helt nya däcken... Ja, sen hittade jag inte cykelstället heller. Bra start på dagen. 

Ungefär som igår när först strömmen försvann i halva huset och sen försvann vattnet. Sånt gör mig så irriterad. Och så ska jag försöka ringa Pontus och få hjälp, men då har vi så dålig mottagning på telefonerna att man knappt kan prata med varandra. Helt värdelöst. 


Men vi tog oss in till stan och Hugo blev avlämnad med en cykel (syrrans) hos sin kompis och jag kunde åka och träna. Så skönt att få till ett morgonpass. Sista gångerna har det blivit eftermiddagspass och då är det ju alltid mer folk. 

Efter att jag tränat klart åkte jag hem och duschade samt svidade om till detta. 


Leah och jag drog iväg och hängde med svärmor, Emma och Ville. Vi fick lunch där och barnen fick leka av sig. De avslutade med att uppträda med en teater som de hittat på. Kommer ihåg så väl när jag och Jennie var små. Vi gjorde också alltid teatrar som vi skulle spela upp för föräldrar och syskon. 

Barnen hade tennisträning ikväll och då middagen bestod av gårdagens rester så behövde ingen av oss föräldrar vara hemma och laga till den. Så vi åkte hela familjen så passade Pontus och jag på att gå promenad tillsammans medan de tränade. Hann bara gå i en halvtimme innan himmelen öppnade sig och det fullkomligt vräkte ner regn. 


Jag tog skydd under ett träd. Men regnet avtog inget så det slutade med att de fick gå in och ha sista delen av träningen inomhus.  

Imorgon är det redan fredag! Så fort den här veckan gått. Min sista vecka ledig för på måndag drar allvaret igång igen. Har allt lite ångest över det då jag tycker den här sommaren gått alldeles för fort! Men än så har jag några dagar till som jag är ledig:-) 

//Sofie 

Inga kommentarer: