19 augusti 2019

Nu är vardagen här

På allvar alltså! Eller nästan. Barnen börjar skolan först på onsdag. De har hängt med farmor och kusinerna idag. Jag har hängt på jobbet. Det gick bra bara jag kom dit, som jag trodde:-) Men jag har alltid jobbångest efter att jag varit ledig. Det är en regel utan undantag.

Lite roligare var det idag då jag fick mitt egna kontor! Det har ju varit lite fram och tillbaka, halvt ovisst med hur jag det skulle bli på min jobbfront, men sen i april har jag varit på lönekontoret och där kommer jag nu att bli kvar.


Passade på att pimpa upp anslagstavlan med bilder på några favoriter:-)


Efter jobbet så var det hem och byta kläder. Barnen och Pontus drog iväg på borta match i fotbollen så jag passade på att träna. Efter träningen var jag och hämtade upp vår ena bil som Pontus kusin lånat. Blev kvar där en stund och snackade skit innan jag for till Willys för lite mathandling.


Efter uppackning av matvaror och intag av mat gick jag och Ebbe på en kvällspromenad. Tur jag har mitt trogna promenadsällskap som alltid vill/måste ut.

Pontus kom precis hem här så ska umgås en stund med honom innan sängen kallar. Barnen är avlämnade hos farmor. Hon får äran att hänga med sina barnbarn även imorgon. Sen på onsdag drar som sagt skolan igång igen. Det kommer mina barn må bra av. De behöver skolan, kompisarna och rutinerna i sina liv igen. Sommarlov är bra grejer och skolstart lika så om inte bättre:-)

//Sofie


2 kommentarer:

Jennie sa...

Kul med eget kontor! ⭐
Undrar dock vart bilden på mig är 🤔

Zouphie sa...

Den kommer komma upp, den kommer:-)