24 juli 2017

Kronisk bihåleinflammation

I fredags fick jag hem brev från läkaren angående den röntgen som jag gjorde av mina bihålor för några veckor sen. Den visade att jag har kronisk bihåleinflammation. Fick även med en tid till en specialistläkare men den tiden är först den 14 augusti. Känns sådär och behöva vänta men ja, rätt som det är ska jag ju dit.

Vad jag kunnat läsa mig till på nätet så är det inte så ovanligt ändå och jag kände igen mig på alla olika symtom och alla de olika behandlings typer jag hittills fått testa. Som för så många andra inte heller verkar ha fungerat. Får se vad läkaren säger när vi ses och vad man kan göra. Är trött på att vara sjuk men ändå lite skönt att de hittat vad det beror på.

Är lite fundersam med hur det hela ska gå ihop sig med mitt jobb bara. Jag är runt och jobbar bland så mycket olika barn och är bland alla baciller hela tiden. Kommer det fortsätta vara så här som jag haft det? Det är ju inte hållbart i längden att må dåligt hela tiden och behöva vara hemma från jobbet.

Men ja, jag vet ju inte så mycket mer än så får avvakta tills jag träffat läkaren. Håller verkligen tummarna för att det ska vara en bra läkare!

//Sofie 

Inga kommentarer: