18 juli 2017

Vårdcentral och kusinhäng

I morse fick jag ställa klockan då jag hade tid på vårdcentralen tidigt. Eller jag vaknar nästan alltid runt sjutiden men vågar ju inte chansa när man har en tid att passa.

Blev inte så mycket klokare av besöket men blev undersökt och fick hostmedicin utskrivet. Samma skit jag haft innan som inte funkat men tänkte att det är ju värt att prova igen. Kollade hemma i skåpen, då jag fått för mig att jag sett en sån flaska kvar sen sist, men kunde ingen hitta. Åkte till apoteket och köpte en ny för 350 kr, men vad hittar jag när jag kommer hem om inte den andra flaskan som jag ju trodde mig sett men inte hittat. Surt sa räven...

Det är dyrt att inte må bra. 250 kr för läkarbesöket också, det är 600 kr bara för idag. Usch jag hoppas det hjälper den här gången.

Annars så var jag och hämtade hem barnen från deras mormor och morfar. Vi blev bjudna på lunch där med och så var även Minna på besök så blev lite häng med dem också. Jag passade på att gå och vila mig en stund efter att vi ätit. Somnade som en klubbad säl och sova gott i ett par timmar medans barnen var och badade med de andra.

Efteråt ville Minna ha sällskap och bada i sin nya lilla pool så då var jag ju tvungen att ställa upp innan vi åkte hem.



Jag ser ut som en jätte i poolen...


Men kul hade vi:-) 

Varit en lugn eftermiddag/kväll här hemma. Pontus har fortsatt med bygget av förrådet och även bättrat på vår garageuppfart med grus. Jag och Leah rensade bort lite (läs mycket) ogräs i våra små land. Det tog på krafterna så nu blir det nog en kväll framför dumburken. Se om jag lyckas få in barnen som är ute och leker för fullt. Älskar verkligen sommaren när kvällarna är ljusa och varma och man inget annat vill än att bara vara kvar ute!

//Sofie

Inga kommentarer: