17 juli 2017

Lek på lekland

Elin hörde av sig i morse och undra om vi inte ville hitta på något med henne och Minna. Jag väntade fortfarande på samtal från vårdcentralen, men efter att ha pratat med dem och fått reda på att de ingen tid hade till mig idag utan först imorgon så åkte vi med Elin och Minna in till Leos lekland en sväng. Hade tänkte åka till något annat utflyktsmål men då vädret var som det var lockade inomhus mer än utomhus.

Blev ett lunchstopp på IKEA innan med och sen fick barnen röja loss. Lugnt med folk så det var skönt men det tog ändå på mina krafter. Dock inte på Hugo och Leahs som inte alls ville åka hem efteråt och tyckte jag var supertråkigt. Hugo ringde till morfar och vips så skulle båda två sova över hos mormor och morfar inatt.

Så jag sitter här hemma själv nu då Pontus har tagit båten för att segla en sväng och sen har han roddträning. Vet inte när han kommer hem men det är rätt skönt att få vara ensam hemma. Legat och vilat i soffan i stort sätt sen jag kom hem. Ska ta och sätta på någon film eller något annat att kolla på snart och bädda ner mig i sängen. Känns som det är det kroppen behöver:-)


Kusinerna<3 p="">

 Minna och Leah på cykeltur 


Hugos favorit ställe. Här skulle han kunna stå hela tiden och sparka/kasta boll. 


Jag och Leo himself. Jag ser rätt sliten ut men bjuder på den:-) 


//Sofie 

Inga kommentarer: