20 februari 2018

Bihålor bortskänkes

Har egentligen haft en bra dag idag. Var seg och orkeslös på morgonen/förmiddagen men efter lite vila kände jag mig som vanligt igen. Så skönt! Så imorgon blir det jobb igen:-)

MEN! Jag gav mig ut och gick långpromenad i kylan förut medan Hugo hade sin innebandy. Glömde ta med mig näsdukar så gick och drog in snor hela promenaden. Inte bra. Fy fan vad ont jag haft i bihålorna sen jag kom hem. Har sköljt och sprayat men inget hjälper..håller på att få panik så hemsk det är. Nu trycker det verkligen i hela ansiktet på mig. Ska ta mig en värktablett och gå och sova snart. Jobba det ska jag fan göra imorgon. Är trött på att vara sjuk och hemma.

Jag har, mer eller mindre, inte känt av mina bihålor sen i julas. Från att ha gått i ett helt år och känt tryck i ansiktet till att blivit bortskämd med att inte känna av det alls. Det här är inte kul alls hoppas verkligen att det släpper.

Men det var riktigt fint när jag var ute och gick förut idag. Säga vad man vill om kyla och snö (föredrar ju sol och värme alla gånger) men det kan vara riktigt vackert!



Är iallafall glad att jag inte blir svullen i ansiktet. Pratade med en gammal jobbarkompis som också lider av kronisk bihåleinflammation och hon får så att det svullnar i ansiktet på henne. Det lider ju inte jag av iallafall *peppar peppar ta i trä*.

//Sofie

Inga kommentarer: