22 februari 2018

Tränat igen!

Idag efter jobbet så hoppade jag i träningskläderna och drog till gymmet. Är en vecka sen sist jag var där och det var så skönt att vara tillbaka! Nu låter jag överdrivet hurtig mörker jag. Jag hoppade visst i träningskläderna när jag kom hem, men däremot slog jag ner rumpan i soffan däremellan och höll på att bli kvar där. Så opepp, trött och seg så kände inte alls för gymmet.

Men Pontus åkte ut till sina föräldrar en sväng för att byta bromsar på bilen och både barn och hund följde med dit. Så då var jag ju bara tvungen att ta mig iväg när jag hade chansen. Och det var verkligen skönt bara jag kom dit. Hoppas på att få må bra nu så träningen kan få fortsätta som vanligt igen.


Har kollat på OS nu ikväll och ätit kyckling och bönsallad som jag hoppade in och köpte på Lidl efter jag tränat. Är inte kocken hemma får det bli en enkel middag. Jag hade helt missat att de totalrenoverat Lidlbutiken här i stan så det var premiäröppning idag med massa erbjudanden och folk med det.

Måste bara tipsa om deras sallader som Lidl har! Tror jag skrivit om deras Ceasarsallad innan? De har flera olika varianter och de är verkligen så goda och prisvärda. Smakar bra, är matiga och innehåller mycket. De kostar hälften av vad man får ge för en sallad på typ ICA och man får med både servett, bestick och dressing i priset. Plockar man en sån där egen sallad får man alltid betala extra för sånt vilket jag tycker är lite dåligt. Ett bra lunchtips om man vill ha något smidigt:-)

Nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta läsa i min bok. Ledig fredag imorgon, älskar't!

//Sofie 

Inga kommentarer: