24 februari 2018

Gårdagens fredag!

Igår startade jag dagen med att åka till gymmet och köra ett pass. Höll på att inte orka ta mig dit, men bara jag är på plats så är det ju så skönt. För att inte tala om efteråt:-)

Skickade iväg barnen med skolbussen och sen åkte jag iväg och hängde med Elin och Minna. Vi drog in till Linköping och för att rasta av Minna lite så tog vi Leos lekland först. Var en del folk då det är sportlov där den här veckan, men det gick rätt bra ändå när vi väl var där inne. Det sväljer ju rätt mycket folk ändå.

Det blev även en sväng in till IKEA innan vi for hem till hundarna igen som var själva hemma.

Var rätt segt på eftermiddagen och kände inte alls för att göra något, men då Pontus bjudit över grannarna på middag och det såklart fattades flera saker till maten så blev det ändå en tur in till stan för lite handling bland alla andra människor som skulle handla inför helgen/hade fått lön. 

Åt till sist väldigt god mat och hade det riktigt trevlig igår kväll. Kom i säng ovanligt sent för att vara mig så är lite små seg idag. Vaknade tidigt idag då Pontus och Leah skulle åka iväg. De, Jocke och Tina ska till Gävle för att se på Brynäs i eftermiddag och sen bo på hotell över natten. Leah fick det i julklapp så hon har sett fram emot det ett tag.


En taggade unge redo för avfärd:-)


Jag invigde en "ny" klänning igår. Hittade den när jag rensade och gick igenom garderoben häromveckan. Rött och fint livar alltid upp:-)


Något annat som livade upp gårdagen var när Pontus kom hem med den här buketten. Så himla fin! Jag är en sån sucker för vackra blombuketter. Älskar att ha det hemma, men blir ju inte så ofta tyvärr då det skulle bli väldigt dyrt att ha det hela tiden. Brukar lyxa till det med mina älskade tulpaner som jag köper hem ibland, men känns lyxigt å fint med en sån här vacker bukett:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: