01 februari 2018

Vi säger hej till februari!

Idag när vi var ute på förmiddagen på jobbet så började det snöa. Det vräkte verkligen ner. Barnen åkte pulka och stjärtlapp för fullt i snöyran. Tyvärr har det legat på plussidan så snön resulterade mest i väldigt blöta barn, men ack så glada:-)

Jobbade sista passet för den här veckan. Fast klockan ringer tidigt ändå imorgon då jag ska ta mig upp till gymmet är tanken. Så skönt att vara där tidigt och hinna träna innan barnen åker iväg. Skulle kunna träna efter de åkt till skolan men som sagt det är så skönt att vara där innan alla andra.

När jag kom hem från jobbet så plockade jag bara upp Hugo och vi åkte sen in till stan en sväng. Returnerade kläderna som inte passade samt så behövde Hugo klippa sig. Hans hår växer värre än ogräs! Fy så orättvist det kan vara asså.

Men han blev jättefin i håret efter frisörbesöket:-) Sen handlade vi födelsedagspresent till Erik och en försenad födelsedagspresent till Nayla. Har varit inne i bokhandeln här i stan tre gånger då jag skulle köpa en särskild present och nu äntligen fick jag med mig det jag letat efter. Många turer blir det ibland.

Kom hem och var helt sketslut. Åt middag och sen har jag vikt tvätt. Blev precis klar med det sista så ska krypa ner i sängen nu så jag orkar upp imorgon.

//Sofie 

Inga kommentarer: