31 maj 2019

Lite nytt och något gammalt

Nya träningskläder livar ju alltid upp! Jag föll pladask för dessa fina i lila från Stronger. Jag har kikat på dem länge och när det dök upp ett bra erbjudande på mors dag kunde jag inte låta bli utan klickade hem dem!


Väldigt sköna att ha på sig! Hög midja med vilket ju är ett måste på träningstights. Avskyr om man får gå och dra i byxorna när man tränar. Eller, ja det avskyr jag även annars också. Undra hur mycket tid man lägger på att gå och dra i byxor, rätta till tröjor, dra ut troskanter som åkt in i röven och lägga BH-banden tillrätta etc? Jag har blivit mer och mer allergisk mot allt sånt. Fy vad jag avskyr att hela tiden rätta till olika klädesplagg. Säg att någon mer känner igen sig i det?

Fast dessa träningstights är höga och bra som hoppas jag ska slippa sådana problem med dem. 

Tillhör dock inte den tuffa skaran som går klädd i bara en träningstopp på gymmet så då passar ju detta gråa linne som jag köpte för femtio spänn igår inne på Lager 157 väldigt bra till!


Skulle hunnit ta mig iväg till gymmet idag men det hanns verkligen inte med. Får inviga kläderna imorgon istället.


Något annat fint är det här blåa skåpet som fått flytta hem till oss! Visst är det läckert? Har letat efter ett mindre skåp att ha på den här väggen och detta perfekta skåpet fann jag:-)

Det är från slutet av 1700-talet och är så himla charmigt. Det är hyllor inuti som ska fyllas upp med diverse saker framöver. Man kan ju aldrig ha för mycket förvaring i ett hem, eller hur?

//Sofie 

Inga kommentarer: