26 oktober 2019

På plats på Gran Canaria!

Vi är på plats nu! Landade igår vid tolvtiden och var framme på hotellet runt ettsnåret Det var ett molnigt Gran Canaria som vi mötas av, men det gjorde inte så mycket. Lite mjukstart då det ska bli strålande sol övriga dagar enligt prognosen.

Vi började med att få äta lunch då vårt rum inte var klart. Jättefint hotellet med väldigt bra mat!

När vi fick rummen sen så installerade vi oss där. Vi bor alla i marklägenheter. Så vi har egen uteplats med utsikt över poolerna. Jättebra!

Vet inte om jag skrivit det men det är alltså vår familj plus mamma, pappa, Elin, Minna, Erik, Frida och Majken. Så vi är ett stort gäng!


Vi flög från Norrköpings flygplats. Första gången som nån av oss flög därifrån, men gud vad jag tycker om små flygplatser! Allt går så snabbt och smidigt!


Barnen var supertaggade på att få flyga! Och det gick jättebra trots att inga barn typ sov på planet ner. Vi flög vid 06 och flygningen tog ändå 6 timmar.


Första gången på evigheter som vi åker charter med! Reser med TUI den här gången. Vi brukar annars flyga reguljärt och boka hotell och det själva så det här känns nästan lyxigt.


Vi hamnade på rad hela gänget.


Flygplansmat deluxe.


Mysigt att se soluppgången från planet uppe bland molnen!


Majken var glad att vi var framme. Här väntar hon på väskorna med mormor. Eller dam farmor blir det ju.


Direkt när vi var klara på rummen så ville alla barnen bada! Ja jag med, var helt genomsvettig efter resan och av värmen.

Men vet ni? Så jäkla kallt i poolerna! Alltså det kändes som att kliva ner i sjön hemma i början av sommaren. Barnen brydde sig inte men till och med Pontus tyckte det var rätt kallt i vattnet.

Dels stor det på hotellets hemsida att poolerna ska vara uppvärmda (vilket absolut inte stämmer) och sen hur fan kan det vara så kallt i vattnet när det är 26 grader i luften?

Ska bli spännande å se hur havet är. Är poolen så här kall så kan omöjligt havet vara kallare.

Vi hade en lugn kväll igår med middag på hotellet och sen kortspel på vår uteplats. Vi var trötta och slitna allihopa efter att vi gått upp mitt i natten och sen rest.

Somnade utan några större problem kan jag säga🙂

//Sofie


Inga kommentarer: