21 oktober 2019

Pirater och Prinsessor

I lördags var vi på Krilles 40 årsfest med temat pirater och prinsessor! Ett väldigt roligt tema och alla gästerna hade verkligen gått in för det. Det var mer pirater än prinsessor dock, men prinsessorna lyckades ändå spöa skiten ur piraterna i frågesporttävlingen:-)

Vi hade en jättebra kväll. Sandra och Leon kom hit ner och sov hos oss precis som Gunnar. Även Martin och Cissi var förbi hos oss innan vi drog vidare till festen.



Pontus och jag körde båda på prinsesstemat. Jag var Elsa och han var Snövit. Hade varit roligt om han varit Anna för då hade vi matchat som par. Det var nämligen tanken, men tyvärr lyckades vi inte fixa någon sådan dräkt till honom. Han gjorde succé som snövit istället.


Förfest innehållande svärdfäktning är ju en självklarhet när pirater är inblandade.


Prinsessan Sandra med en heliumballong. Ett måste att ge födelsedagsbarn som fyller hela 40 år!


Det var en trevlig fest med god mat och tårta, tipspromenad (som jag och Pontus knåpat ihop) frågesport och här var det presentöppnings dags.


Farfar och Ville var matchande pirater!


Vi blev kvar bland de sista på festen. Jag var dock supertrött då och hade fått huvudvärk så jag somnade nästan direkt när vi kom hem.


Jocke stod i barnen och blandade supergoda drinkar! Alla döpta efter festens tema. En prinsessdröm var min favorit:-)


En bild på hela syskonskaran. Krille tillsammans med alla sina systrar:-)

Det var riktigt kul att få komma ut på lite festligheter. Det händer ju inte allt för ofta:-)

Lördagen gick i ett så det var säkert det som gjorde att jag blev så himla trött på slutet/fick huvudvärk. Vi var och hjälpte till och göra i ordning i lokalen på dagen och så skjutsade vi barn och hund till sina respektive vaktare och grejade. Men det blev en rolig kväll! :-) 

//Sofie 

Inga kommentarer: