26 december 2019

Vår juldag


Pontus och jag gav oss ut på en två timmars promenad i skogen med Ebbe igår förmiddag. Spöregn och lera kan sammanfatta promenaden rätt bra. Vart är vintern? Jag som inte är något fan av vintern annars är ännu mer emot den när vädret är så här. Mörkt och grått är ungefär så det varit sen i oktober här i norra Småland. Det SUGER!


Men vi livade upp juldagen med att spela en omgång monopol á la Manchester United som Hugo fick i julklapp.

Åh så mysigt med spelstund tillsammans hela familjen tänker ni. Låt mig då berätta följande att speltiden var drygt 4 timmar och arga utbrott från familjemedlemmar som är dåliga förlorare? De var oändligt många. Vinnare? Jag, så jag känner att det vägde upp allt det andra tråkiga.

Om ni undrar över mitt sämsta köp så var det helt klart Zlatan. Dyraste köpet och inte en människa som hamnade på den rutan. Fast jag vann ju ändå så ska väl inte gnälla för mycket på Zlatan.


På kvällen var vi och spelade tennis! Det var ledig timme i hallen så Pontus var sugen på att åka och spela så då hängde barnen och jag på.


Det var riktigt kul! Jag är ju helt klart sämst av oss i familjen, men och andra sidan är jag den enda av oss som inte spelar tennis regelbundet. Och så kan man ju inte vara bra på allt heller. Kände att det räckte med att jag utklassade dem i Monopol tidigare.


Det får vi göra om någon mer gång! Vi spelade i en timme och det var inte helt ojobbigt kan jag säga.

Jag som fortfarande inte lyckats skaffa mig nytt gymkort får vara glad över den lilla träningen som blir ändå.

Kvällen avslutades med att vi kollade på "Tomten är far till alla barnen". Snacka om att den känns gammal när man kollar på den nu. Det märks att det är 20 år sedan. Men roligheten håller ändå i sig som tur är:-)

//Sofie


Inga kommentarer: