20 juni 2020

Midsommatafton 2020

Vi hade inga planer alls för midsommar. Vi hade lite alternativ som vi valde mellan. Bland annat åka med båten ut på sjön med Pontus familj. Vädret skulle ju bli det bästa midsommarvädret på flera år så det lockade. Men så hade vi ju vår kära fina Ebbe som inte mådde bra.

Att åka ut på sjön med honom var inget alternativ så vi bestämde oss för att vara hemma.


Min midsommarafton började med ett pass på gymmet!


När jag kom hem sen tog jag med mig Ebbe på en liten plocka-blommor-promenad. Tanken var att göra en krans, men tiden försvann iväg. Så det fick bli en fin bukett som fick pryda bordet istället.


Jag och mina midsommarkidz!


Mamma och pappa kom hit vid lunch och även Emma, Per, Hugo och Wilma. Massa god mat blev det! Så himla varmt och soligt väder vi hade, helt underbart!

Efter lunchen så skulle Emma och Per vidare. Vi andra packade ihop oss och drog iväg för en liten tur med båten på sjön.

 
Ebbe njöt för fullt av att få åka båt och känns vinden i öronen.


Mamma hade bakat en supergod jordgubbstårta som vi fikade på medan vi tufflade runt.


Det blev såklart ett stopp för bad också. Ni kan ju gissa vem mer som hoppade i vattnet.


Vi hade det riktigt skönt. Vi åkte sightseeing kring delen av sjön runt Tranås. Det var många båtar ute och åkte. Mycket midsommarfirande på sjön och i alla stugor runt omkring.


När vi kom hem från båtturen tog vi oss lite god att dricka på verandan i skuggan.

Efter ett tag kom Sandra, Robban, Linnea, Linus och Leon förbi. Hugo och Kajan stod på trappen och väntade spänt på dem.


Barnen lekte för fullt och vi hade det väldigt trevligt.

Framåt kvällen tändes grillen och det blev återigen massa god mat.

Vi fick en jättebra midsommarafton fast vi egentligen inte hade några planer. Trevligt sällskap, god mat, underbart väder och det blev ju även en liten tur med båten🙂

//Sofie 

Inga kommentarer: