27 december 2022

Dan före dopparedagen 2022

Den här dagen hade både Pontus och jag tagit ledigt. För i år skulle vi fira julafton uppe i Stockholm tillsammans med Pontus familj hemma hos Sandra och Robban med alla barnen. Kul! 


VI startade dagen rätt lugnt. Vaknade när vi vaknade, packade och grejade här hemma innan vi tillssit fått in allt i bilen och kunde ge oss iväg. 


Pontus hade ett julklappsärende att uträtta så det blev ett stopp i Linköping först. Fy fan vilket kaos... Så mycket folk, bilar överallt och så kaos. 


Vi lyckades hitta en parkering och Pontus och Leah drog åt sitt håll medan jag och Hugo gick på jakt efter en julklapp till nya kusintillskottet. Vi visste ju inte om han skulle födas innan eller efter jul men nu kom han i tid så även han fick sig en julklapp:-) 


Vi åt lunch på ChopChop innan vi fortsatte vår färd. 


Färden bjöd på sol! Solglasögonen fick åka på för första gången sen urminnes tider, underbart!  

Och fram till familjen Norin/Gustavsson kom vi utan några större bekymmer. De flesta åkte ju från Stockholm så det flöt på väldigt bra. 


Det blev en kvällspromenad med hundarna som resulterade i en suddig bild. Leah hängde på mig och Sandra ut. Riktigt kallat blev det igen så det kändes att det skulle bli en kylig jul. 

Kvällen avrundades med uppesittarkväll och lite bubbel. Jag hade glömt våra lotter hemma så jag spelade inte men barnen gjorde. Vinst? Nej knappast. Det har väl aldrig hänt att någon vunnit på uppesittarkvällen? Jag tror allt bara är en bluff. De som ringer in och har vunnit är köpta. Nejdå jag är inte bitter på att aldrig vinna. 


//Sofie 

Inga kommentarer: