29 december 2022

En onsdag som är som en måndag

 Då var det dags för lite vardag igen för min del. 



Jag var helt ensam på gymmet så det är nog många som fortfarande är jullediga. Det har ändå sina fördelar art jobba när många är lediga. Trafiken var typ noll så det gick supersmidigt att åka till jobbet med. 


Förutom jobb så var jag förbi frissan å satte om håret. Trodde bara det var två fästen som släppt men hon tyckte det var lika bra att sätta om alla slingorna då håret vuxit så pass mycket sen sist. Annars växer inte håret minsann men när man har i hairtalks då jädrar. Men väldogt skönt att få allt omsatt. 


Jag har alltid haft tunt hår men sista åren har det blivit värre. Jag har ju typ inget hår utan slingorna! Jag fick nyligen höra "du som har sådär tunt hår" när jag hade slingorna i. Haha ja ni ser ju så tunt mitt hår är utan🙈


Körde även in Hugo till tåget då han skulle på hockey med sin morfar och morbror. Hade gärna följt med men det blir för sent när jag ska upp och jobba dagen efter. Pallar inte det. 


Ställde mig sen och tog hand om tvätten. Två timmar stod jag och vek, la in i alla garderoberna och strök. Fy fan vad tvätten tar mycket av ens tid! 


Sen satte jag mig faktiskt och skrev ikapp här i bloggen. Det tog också sin lilla tid det med. Tycker det är så roligt att kunna ha en stund varje dag för att skriva här men ibland hinns det inte med. Och då tar det ju ännu längre tid när jag har flera inlägg att skriva ikapp. Men det är så kul att ha och kunna gå tillbaka och läsa i efterhand så det är det värt. 



//Sofie 

Inga kommentarer: