28 december 2022

Ledig dag på jullovet

Tisdag som kändes som måndag? Man blir ju helt veckovill den här tiden på året. Pontus hade jobbdag igen men jag var ledig ytterligare en dag. 


Men jag tog ingen direkt sovmorgon. Vaknade när Pontus skulle åka iväg vid 06 så då klev jag upp och drog till gymmet! Kära gamla gym som jag inte varit på en vecka. Men nu kroppen pigg igen så då kör vi på som vanligt. 

Sen upptäckte mina två barn att de båda två glömt sina jackor hos Erik och Frida kvällen innan...Suck! Pontus skulle dessutom inte alls vara i Boxholm och jobba så efter att jag ätit frukost, duschat, klätt på mig, väckt mina barn och fått dem att sätta fart så blev det en ny tur in till Boxholm för att hämta deras jackor. 

Såklart blev det lite häng med tjejerna när vi ändå var där. Fick också lunch vilket var trevligt. Vi delade sen upp barnen lite. Leah var kvar och hängde med Lykke och Tilde medan jag och Hugo tog med Majken och åkte in till Elin för att lämna över klubbor. 

Pontus hade särskilt stått och gjort de klassiska julklubborna i söndagskväll bara för att vi skulle ta med det på annandagen då Elin så gärna ville ha dem. Tog vi med oss klubborna på annandagen? Nej vi glömde dem hemma i kylskåpet. Så nu när vi ändå var ute och flängde så åkte vi förbi och lämnade av ett gäng klubbor. 


Självklart blev det Bossegos också! Minikillen som är så liten och så söt. Trivdes bra i mosters famn. Ja han verkar trivas bra i största allmänhet. Han är så nöjd och sover mest. En vecka gammal dock så man vet ju inte, det kan ju ändras har jag hört😅


Dagen till ära hade han på sig julklappen han fått av sina kusiner. 


En Manchester United body! Hans far var inte lika nöjd men vad spelade det för roll när Bosse är det? 😊


Majken hade sett fram emot att leka med Minna men hon var tyvärr inte hemma... Så hon fick nöja sig med att leka med Minnas barbiehus tillsammans med Hugo. Det gick bra det också men roligast hade det ju varit om Minna varit hemma sa Majken i bilen på vägen hem. 

Stannade till en sväng på Kvarnen för att kika efter strumpbyxor på Lindex också men tyvärr hittade jag inga. Majken hittade däremot choklad som vi köpte. Inte på Lindex dock.


Leah fick vi inte med oss hem sen för hon och Majken skulle sova över hos mormor och morfar. Så jag och Hugo fick åka hem själva. 


Det blev middag och sen kollade vi på julavsnittet av Bäst i Test. Så kul att se den nya panelen! Tycker det verkar som det kommer bli en riktigt bra säsong. Jag älskar både Henrik Nyblom och Linnéa Wikblad! 


Ja sen gjorde jag mig mest redo för morgondagen. Den som innebar jobb även för min del...


//Sofie 

Inga kommentarer: