27 maj 2023

En fredag i maj

 

Har haft sån träningsvärk hela den här veckan. Måste bero på att jag kunnat lägga på mer i vikt. Jag kan greppa tyngre nu med handen. Nästan så jag glömmer bort att jag inte ska lägga på för mycket på en gång. Känner ju att musklerna klarar mer men jag tar lite i taget för att inte göra något dumt med handen. Skulle vara så typsikt... 


Börjar man inte bli bortskämd med den här sommarvärmen? Njuter varje dag det får vara sol och varmt. Fast det blåste en del igår så jag tog på mig långärmad tröja på promenaden med Ebbe men det var att ta i märkte jag efter att ha gått en stund. 


På kvällen fick jag en avisering om att jag hade ett paket att hämta ut. Så efter jag skjutsat Leah till en kompis drog jag och hämta ut paketet. Jag beställde dessa gröna skor för att ha på Emelie och Dennis bröllop förra helgen. Jag beställde dem i slutet på april... Lite lagom irriterande men men. Man är ju rätt bortskämd att det ska gå fort när man beställer saker på nätet. Ofta tar det ju bara ett par dagar att få det man beställt. 

Men skorna är fina och satt bra så de kommer säkert att komma till användning en annan gång. 


Hade visst även klickat hemma dessa stövlar som jag helt glömt bort. De körde en sån där superrea så stövlarna hade kostat 999 men när jag klickade hem dem kostade de 299. Satt väldigt bra dem också så även de får stanna. 

Hittade en cider i kylen som jag inte testat innan. Riktigt god! Hugo och jag var själva sen då Leah var hos en kompis som hon skulle sova över hos och Pontus var iväg med Krille på Ola Aurell som han fick biljetter till när han fyllde år. 


Jag kollade på Masked Singer för första gången den här säsongen och tajmade visst in finalavsnittet. Men det hördes ju jätteväl vilka det var, eller? Jag tog alla tre på en gång. Jag och Leah kollade en del på Masked Singer när det sändes för första gången och tyckte det var rätt kul. Men jag fastnade aldrig för det sen. Inte Leah heller, hon har inte heller tyckt det varit så kul att kolla på efter den säsongen. Men det var faktiskt roligt att se på det igår så nu har jag nog lite sug att se det igen nästa säsong.



//Sofie  

Inga kommentarer: