26 maj 2023

Rabarber i mängder

Lyckades ta mig upp och träna även den här morgonen. Bästa starten på torsdagen! 


Jag blev så glad när jag för ett tag sedan upptäckte att "Historieätarna" finns på SVT play! Första säsongen i alla fall, hoppas de släpper den andra snart också. Det och sen "Skärgårdsdoktorn" är vad jag kollat på sista tiden. Alltid lika inne och hipp som vanligt som ni märker. Kollar typ bara på gammalt och gärna sånt jag sett innan. 

 

Den här kvällen vaknades det återigen tennis så Pontus och barnen åkte iväg på det. Jag slog på stort och gjorde en rabarberpaj! Vi har ju så mycket rabarber så behöver ju ta tillvara på lite av det. 


Hittade lite blåbär i frysen också som fick åka med ner i formen. Jättegott! Passade perfekt att äta efter tacomiddagen. Finns så god färdigkryddad kycklingtaco man kan köpa från Guld fågeln, tips! 


Gick även en promenad med Ebbe när jag var inne i stan en sväng. Behövde handla mat och sånt kul så tänkte det kunde vara trevligt med en promenad inne i stan. Gick rundan som går mellan de båda hamnarna. Skulle jag inte gjort för stans samtliga hundägare tänkte detsamma. Sån trafikstockning på den där stigen har jag aldrig varit med om innan. Vi gick på en lång rad flera hundägare och titt som tätt fick vi även möte av andra hundar som var på promenad med sina husse/matte. Tur Ebbe inte bryr sig om andra hundar mer än att han luktar väldigt mycket. 


Finns det några småhundar som inte är skälliga? Så fort man möter en liten hund så skälls det så öronen håller på att trilla av. Hur orkar man med det som hundägare? Jag skulle jobba järnet för att få bort det beteendet om det var min hund. Stora hundar kan också skälla men små hundar skäller ju ALLTID vid möte. Eller om man går förbi deras trädgård och hunden är ute eller om man går förbi deras hus och de sitter i fönstret. Små hundar skäller hela tiden. Nej förresten Lasse, Elins förra hund, han skällde aldrig. Han var världens bästa lilla hund. Så inte alla småhundar men alldeles för många. 



//Sofie 

Inga kommentarer: