30 maj 2023

Mors dag och 3 års kalas

 


Hade glömt bort att det var mors dag denna söndag men barnen mina påminde mig med att ge sin ömma moder gofrukost. Årets första svenska jordgubbar blev det till frukost! Svår slaget. 


Hugo skulle åkt på fotbollsmatch men den blev inställd. Leah hade tennismatch i Gislaved så hon och Pontus drog dit. 


Jag och Hugo åkte för att fira dessa två som fyllde hela 3 år! Världens bästa tvillingar som fyllde hela tre fingrar. Galet då de ju föddes häromåret?


Presentöppning! Många presenter blev det att öppna för twinsen. Det är så när man är populära då får man många presenter. 


De kämpade på för fullt med att öppna. 


Vår mor befinner sig på Rodhos så henne kunde vi inte gratulera fysiskt denna mors dag. Så vi tog ett fint kort på hennes favorit barn och skickade tillsammans med en swish så hon kunde äta något gött dagen till ära. Inte ofta jag, Elin och Erik fastnar på samma kort. 


Tjejerna bjöd på jättegod lunch som vi smaskade i oss. Riktigt sommarmat med god potatissallad, grillad kyckling och olika såser. 


Sen invigdes den nya cykeln och sparkcykel som de fått i present. 


Även jag testade att ta mig ett åk. Solen lyste så fint men det blåste en del = kallt. Då var det extra bra och röra på sig för då frös man minsann inte. 


Kalas utan fotboll finns inte i vår familj och är målet trasigt så lagas det. 


Tårta blev det också. Inget riktigt kalas utan tårta. Lykke älskar tårta mest av allt dessutom så tårta är ett måste då. 


Ljus blåstes också såklart. Är det ens en födelsedagstårta utan ljus? 

Ja det var en riktigt hejdundrande kalas! Vi var rätt trötta när vi kom hem sen både jag och Hugo.


Men Ebbe hade varit själv hemma medan vi var på kalas så han var promenadsugen deluxe. Så det var bara till att traska iväg fär att rasta honom. Återigen väldigt skönt att ha hund! Hade aldrig gått den där promenaden annars men det var riktigt skönt att komma iväg. Behövde den verkligen.



//Sofie  

Inga kommentarer: