30 maj 2023

En hobbybloggare

 

Måndag och träningsveckan är inledd. 


Hoppade havregrynsgröten den här morgonen och åt Pontus goda tonfiskröra på knäckemackor istället. Gör gött! Så gött att jag åt två knäckemackor till. Blir extra hungrig efter att jag tränat och då smakar alltid frukosten som bäst. 


Måndagar är ju som de flesta andra dagar i mitt liv. Vilket innebär skjutsande av barn till deras olika träningar och såklart hundpromenad med bästa Ebbe. 

Värmen det håller i sig så det var en varm promenad. Då passar det ju bra med ett stopp för bad för att svalka sig. Tycker Ebbe iallafall. 


En rolig sak den här måndagseftermiddagen var att jag skulle åkt och hälsat på Cissi men hon fick hämta hem sjukt barn från skolan så det fick tyvärr ställas in. Hoppas alla snart är friska så vi kan ses en annan dag istället. Inte lätt att få ihop det. 


Alltså jag vet inte vad jag ska skriva här ibland...Just nu är jag inne i en sån trög period när det kommer till att skriva här. Jag tycker det är kul men ja det går upp å ner det där. Som allt annat i livet. Även att jag tycker om att skriva här så är det långt från allt jag vill, orkar eller kan skriva om. Ja det är ju tur man inte jobbar med sånt här. Förstår inte hur influenser grejen kan locka så många. Att hela tiden publicera saker som ska vara av intressant innehåll och att ständigt få kommentarer om allting.  


Nej tacka vet jag min lilla hobbyblogg🙂 Här kan jag göra som jag vill utan massa måsten eller tyckande. Men som jag alltid brukar tänka, det är ju himla tur att vi alla är olika! 



//Sofie 



Inga kommentarer: