30 maj 2023

Fotriktiga tofflor

Den här tisdagen blev dödsdagen för mina fotriktiga innetofflor. Men oj som jag slitit dem med hälsan. Jag har gått i dem varje dag här hemma under flera års tid och de började verkligen bli slitna. Ena sulan lossnade idag och på den andra tofflan gick remmen av helt och hållet. Suck! 


Jag överlever inte utan mina fotriktiga innetofflor så i eftermiddags begav jag mig till "Foten" för att inhandla ett par nya. 

Se så fina! Eller ja, sköna är de iallafall. De är i en helt annan modell mot de gamla så behöver vänja mig vid dem. 


Det bästa var att jag hade en massa rabatt så jag fick dem för halva priset också. Sånt gillas! 


Tisdagar betyder att barnen har träning samma tid och samma plats! Jackpottisdag som jag brukar kalla dessa dagar. Jag och Ebbe tog oss en sväng runt motionsspåret under tiden. Tyckte det var väldigt lugnt med löpare i spåret. Det brukar vara fullt ös när man går där annars på kvällarna. När vi åkte hem sen kom jag på varför. Det var ju ett motionslopp här i stan som ju gick av stapeln ikväll. Så det var alltså där alla löparna höll till. Blir så sugen på att springa men det går inte med mina ben. Jag provade imorse på löpbandet och det går i fem minuter men sen gör det ont. Som vanligt. 


//Sofie 

Inga kommentarer: