28 juli 2023

En onsdag i juli


En grötfrukost med ägg fick starta den här onsdagen. Såklart måste man ha kaviar till ägget, Kalles ingen annan. Tycker om dessa äggkoppar då det även finns plats för att lägga en klick kaviar. En rejäl klick ska det vara! Kalles kaviar snålar man inte med. 


Måste visa ett av loppisfynden från Gotland. Den här fina glaskaraffen med tillhörande glas! Blir perfekt på mitt sängbord. Jag som måste ha vatten bredvid sängen då jag ofta vaknar av att jag är så torr i munnen om nätterna. Mycket finare än vattenflaskan jag hade tidigare. 


Jag drog sen och tränade och efter träningen blev det storhandling av mat! Pengarna på kontot minskade drastiskt så att säga. 


När jag kom ut till bilen och skulle öppna den slog det mig att i någon av kassarna längst ner ligger bilnyckeln... Det här är en gammal Renault från 2006 så här behövs det tryckas fysiskt på nyckeln för att bildörren ska öppna sig. Så det vara bara till att börja rota igenom alla kassarna. Såklart fann jag den i den sista som jag letade i. 


Det tråkigaste som finns är ju att komma hem med skiten och packa upp det. Det tar ju sån tid och det är såååå tråkigt! 


Som tur var hade Pontus i alla fall fixat lunchen så kunde höja mitt blodsocker innan jag tog tag i det tråkiga projektet. 


En eftermiddagspromenad med Ebbe blev det också. Vad bra jag är på att välja promenadvägar ibland alltså. Så jäkla högt gräs men jag hade varit taktiskt och hade fortfarande på mig träningstightsen från när jag tränade (nej det kan gå lång tid ibland innan jag kommer in i den där duschen efter att jag tränat) så hade långbyxor. Då kändes det ändå helt okej att gå här. I mitt huvud så skyddar det mest mot både ormar och fästningar. 


Vi kom sen ut på en grusväg så då gick promenaden lite enklare. 


 Kvällen spenderades i soffan med en drink i handen innan kvällens middag var klar. Inte dumt alls. Älskar semestertider! 




//Sofie 

Inga kommentarer: