26 juli 2023

Regnet öser ner men på taket lyser solen

 Så roligt det är med den svenska sommaren ibland. Regna kan det göra på nätterna och solen kan lysa på dagarna. Att det ska vara så svårt? 


Drog till stan en sväng efter frukosten. Tur man har en tjusig regnkappa som livar upp det i det gråa vädret. 

Jag åkte och forskade lite i vart ett paket jag väntat på alldeles för länge har tagit vägen. Trodde inte jag skulle komma hem med något paket men se det gjorde jag! Ibland så. 

Åkte även förbi en klädbutik som hade halva reapriset. Det blev ett par fynd, det blev det allt. 


Drog sen hit en sväng för att svettas efter en vecka off. 


Jag var så törstig när jag tränade! Fick till och med fylla på vattenflaskan och det brukar inte hända. 


När jag kom hem sen så blev det en promenad med Ebbe medan Pontus ordnade med maten. 


Det är fullt med hallon ute i skogen nu! Måste gå ut för att bara plocka hallon nån dag. Det väller verkligen av hallon där ute. Så himla goda! 

Hann väl gå i tjugo minuter innan himlen öppnade sig och det tokregnade på oss. Tänkte att det går nog över snart och fortsatte promenaden. Det gick inte över. Senast jag var så blöt var när jag duschade. Härligt väder som sagt. 


En extremt inzoomad bild men ville bara visa att vi numera har solceller på vårt tak! Igår var dem nämligen här och fixade det. Ebbe var väldigt konfunderad över att det sprang folk på vårt tak. Han skällde och levde rövare emellanåt. Han tyckte inte riktigt om det så att säga. 

När jag sen kom ut med honom i kopplet när vi skulle gå vår promenad så sa en av byggkillarna förvånat: Är det en glad labrador ni har? Trodde det var en arg rottweiler där inne.

Ebbes skall är inte att leka med. Att en sån glad och snäll hund kan låta så arg. Det är ju rätt konstigt. 



//Sofie 

Inga kommentarer: