30 juli 2023

Rosa tofflor till ett fyndigt pris

Vaknade efter en natt med rätt skapligt sömn ändå. Men magen var fortfarande inte hundra. Tog med mig Ebbe på en morgonpromenad för att se om det kunde hjälpa. 


Hälsade på hästkompisarna i hagen. Alltid lika trevligt när de kommer springandes när dem ser oss. 


Regnet hängde i luften men vi slapp bli blötta den här gången! 

När vi kom hem sen besöktes toan och efter det mådde magen mycket bättre. Det bara släppte och jag kände mig som vanligt igen. Fantastiskt skönt! Min mage är ju som den är men har varit förvånansvärt lugn annars så kommer alltid som en chock när den börjar strula igen. 


Firade med en riktig brakfrukost. Något jag börjat med den här sommaren är att äta mer till frukost. Har märkt att jag har mer aptit på morgonen nu på sommaren. Vet inte om det kommer hålla i sig? Och det är ju alltid bra att ladda upp ordentligt mede energi inför dagen. Man står sig ju mycket längre då sägs det ju. Tränar ju ofta på morgonen med så då kurrar ju magen alltid lite extra. 

Sen satte jag mig vid datorn för att skriva ikapp en masas här i bloggen. Det tar sin tid när jag inte skrivit på några dagar. 

Jag och barnen drog sen iväg. Först till Boxholm för att lämna tillbaka slöppkärrna till pappa och även lämna av Hugo som skulle på bio med Erik och morfar. 

Jag och Leah fortsatte till Mjölby för att hämta Minna. Hon och Leah skulle testa på Jumpyard som öppnat i Linköping. 


Jag hade gärna följt med och hoppat jag också men blev faktiskt lite snål. Det kostar ju en del i inträde så kände att jag prioriterade barnen (den här gången😝). Så jag lämnade av dessa två brudar som roade sig själva medan jag fick åka och göra annat under tiden. 


Upptäckte inne på Stadium outlet att jag tappat ena knappen i klänningen. Löste problemet med en röd liten säkerhetsnål. 


Hittade dessa rosa tofflor för endast en femtilapp som fick hänga med mig hem. Perfekt fynd för en liten plånbok.  


Efter att tjejerna hoppat klart så ville de åka till EKO-butiken. Stannade först till i deras förbutik och köpte oss något att äta då vi inte ätit sen frukost och klockan var halv fem på eftermiddagen. Ja, jag säger ju det att man står sig länge på en rejäl frukost. 

Köpte en liten hamburgare, korv med bröd, två pommes, tre dricka och två munkar samt ett wienerbröd för typ 100 kr. Skrämmande billigt, men ja man fick ju vad man betalade för. Hamburgaren var ju ingen jättehit (en liten hamburgare mellan två rätt torra bröd) men den slank ner. Det gjorde den allt. 

Tjejerna sprang sen in i butiken för att handla godis och jag kom efter. Hittade inget direkt förutom lite tillbehör till Hugo som ju fyller år snart och ska ha kalas. 
 


När vi lämnade av Minna så hängde vi lite med Bosse-bus innan vi for hemåt igen. Bosse hann kräkas ner oss alla under den tiden vi var där. Han kräks som ingen annan våran Bosse💓


Sen var det kväll när vi kom hem. Kollade på tv och somnade i soffan. En rätt bra fredag utan något mer magont, häng med Minna, Bosse-gos och ett par nya rosa tofflor. 



//Sofie 






Inga kommentarer: