31 juli 2023

Kassappareten

Var så taggad på Sverigematchen i lördagsmorse! Så taggad att jag gick upp extra tidigt för att hinna träna innan matchen. 

 

Ja, jag brukar ju vara uppe tidigt och träna men det blev lite extra tidigt denna dagen om man tänker på att det är semestertider fortfarande. 


Efter att jag tränat mig trött och svettig drog jag och handlade med nybakta frallor hem som vi skulle kunna ha och äta på till frukost framför matchen. Kommer hem och inser att jag helt tagit fel på tiden när matchhelveten börjar... En och en halv timme rättare sagt. Så det fick bli frukost utan match och sen hann jag bara se förstas tjugo minuterna (då det hände exakt noll...) för sen skulle jag och mor dra på en liten loppissväng. 


Första stoppet blev favorit loppisen i Hestra. Fyndade både en ny kasse samt lite smått och gott som fick plats där i. Får visa i ett annat inlägg sen. 


Vilket väder vi fick! Jag har suttit och kollat vädret hela veckan för vi hade en tanke om att dra ut på sjön i helgen. Det har visat på regn varje gång jag kollat så vi ställde in planerna på att åka ut. Men så blev det så här soligt och fint väder! Älskar ändå när väderapparna har fel när det är åt det här hållet. 


Blev en fika på stan och samtidigt marscherade musikkåren förbi och spelade så fint. Det är en trevlig lördagstradition här i stan ändå. 

Vi sprang på lite fler loppisar och även i några butiker men det blev inte några fler fynd för min del. 


När vi kom hem sen hade Erik, Lykke och Tilde kommit förbi. Det blev en fika på altanen för en del medan mamma och jag åt vår medköpta lunch. 


Så gott! 


Frågade Lykke om hon kunde posera sitt snyggaste och hon vänder röven till.


tilde har varit sjuk i veckan och var fortfarande inte helt hundra. När de andra spelade fotboll satt hon uppkrupen och kollade på Youtube i telefonen. Inte så likt henne. 


Lykke och jag lekte affär med den nyinköpta kassaapparaten från en av loppisarna som mamma köpte. Älskar dessa kassaapparater från Fisher Price! Kan man leka länge med. 


När de åkt hem sen vart det så tyst och tomt. Så pass att jag höll på att somna när jag la mig för att läsa. Då fick jag ett ryck och tog med Ebbe till stan. Gick en promenad med honom där och passade på att  prata med Sandra i telefonen samtidigt. 


Blev lite matshoppning också innan jag åkte hem och tog lördagskväll. 




//Sofie 


Inga kommentarer: