29 september 2023

Hemresedagen

Vad fort en vecka går! Vi kom ju nyss hit men nu är det redan dags för hemresa... Känns sisådär. Jag tycker aldrig om när en resa tar slut. Hem till gråa tråkiga vardagen igen. Lämna det varma och fina tar emot. Såklart ska det bli underbart att träffa Pontus och Hugo igen. Ja, Ebbe och Kaj-Åke också såklart men annars hade jag mer än gärna stannat. Kunnat åkt hem till våren sen det hade varit lagom. Ha semester så länge? Nej, jag skulle kunna jobba här nere. Synd bara att jag inte hängde med bättre på spanskalektionerna. Får väl bli Svedala ändå trots allt. Men kanske i framtiden? Vem vet. 


Gick förbi dessa radhus på morgonpromenaden. I ett sånt skulle jag kunna tänka mig att bo i. 


En sista tur på strandpromenaden. Sen blir det promenader hemmakring igen. Spännande å se hur mycket mer höst det blivit. Det brukar kunna hända mycket på kort tid så här års. 


Vi städade sen lägenheten och packade ihop. Leah och Minna passade på att bada en sista gång. 


När allt var klart tog vi oss till en uteservering i väntan på att Anthony skulle komma och skjutsa oss till flygplatsen. 


Tog äppelpaj och den var stor! Väldigt god men verkligen megastor. Tur de andra inte beställde så vi kunde dela. 


Ja, sen hämtade vi vår packning och sa hejdå till lägenheten och Guardamar. Hoppas vi ses igen! 


Det är så mycket roligare att packa väskan för att åka iväg någonstans. 

Fram fill flygplatsen vi kom. Hann med att äta och shoppa en whiskey till Pontus innan vi skulle gå på planet. 


När vi klev av planet i Sverige fick vi en liten chock över värmen. Är så van vid att alltid frysa när man kliver av planet i Svergie så här års men termometern i bilen visade på 18 grader. Rätt bra temperatur med tanke på att klockan var över åtta på kvällen och att det ju snart är oktober månad. 


Väk hemma igen blev det kramkalas. Mest med Ebbe som var helt till sig av glädje över att få se sina mattar igen. När jag gick och la mig så hoppade han upp på mig och ville aldrig sluta gosa. Så rätt mysigt att komma hem ändå❤️



//Sofie 

Inga kommentarer: