30 september 2023

Jeans eller inte jeans?

Denna morgon orkade den här människa ta sig upp när klockan ringde. 


Det var riktigt skönt att vara tillbaka. Både att träna och vara tillbaka i rutiner igen. Ja, vissa rutiner är skönare än andra. 


Den här dagen var så grå till en början så vad gör jag? Tar på mig jeans mln galning. Det blev ju varmt sen såklart så där gick jag och svettades.

Dessutom jag trivs inte speciellt i jeans. Jag försöker men nja. De åker ju ständigt ner och jag får gå och dra upp dem hela tiden. Nej, skärp hjälper inte. Och speciellt skönt är det ju inte heller med jeans. Men ja, snyggt det är det ju. Det skulle väl vara det. 


Det roliga den här dagen var att jag fick hänga med min favorit trio tjejer. Hämtade dem och så gick vi till Cissi med familj och hängde med dem. Supermysigt! 

Barnen lekte och vi vuxna fick prata en massa. 


På hemvägen för att lämna av trollen hos sina föräldrar igen blev det stopp för lekparkshäng. 


Den här måste vara djävulens påfund? Fy så hemsk! Sitta/ligga i den här som sem snurrar alldeles förskräckligt fort. Jag höll på att kräkas bara av att se Majken snurra i den. 


Till sist fick jag med mig alla tre så vi kunde gå vidare. 


När girlsen var avlämnade så följde jag med Cissi som skulle in till Mjölby en sväng. Jag behövde köpa en present så passade på att följa med. 


En riktigt trevlig eftermiddag och kväll!
 

När jag kom hem sen blev det tacomys med hela familjen. Hugo och Leah hade tränat och Pontus hade kört hem båten. Så nu blir det inget mer båthäng det här året. Känns lite sorgligt att båtsäsongen är över. Frän det att båten sjösätts tills att den tas upp kan vara den tiden på året som går fortast. Gud måste ha valt att accelererar upp tiden under den perioden. Den djävulen.



//Sofie 

Inga kommentarer: