10 september 2008

En tallrik gröt

Sitter jag och äter nu:) Med min goda egen gjorda äppelmos till, såå mumsigt!! Jag har blivit riktigt duktig nu mer. Jag går alltid en morgonpromenad på minst 8000 steg och jag äter nu mer gröt till frukost när jag kommit tillbaka från min lilla runda. Dock åt jag faktiskt liiite godis i går. Pontus och jag hade myskväll och hyrde film och bara hade det såå skönt!! Men det var faktiskt ett bra tag sedan jag åt godis sist så jag tyckte inte det gjorde något:P

Vad står annars på programet idag då? Jo jag ska, eller vi ska Hugo ska ju också med, på familjekällan i eftermiddag. Sen ikväll ska Maria och jag träna. Herregud vi får väl se hur det går..det var ju inte igår precis som jag var på gymmet. Ett aerobic pass ska det bli iallafall så jag hoppas jag inte har alltför mycket träningsvärk i kroppen i morgon..måste ju orka ut på mina promenader, börjar man att slarva en gång så blir det lätt att man gör det igen har jag lärt mig:-)

Nu pipper det från vagnen så Hugo börjar väl skrika snart vilken sekund som helst... I natt så sov han faktiskt helt godkänt, han vaknade vid två och sen vaknade han igen vid halv sex tiden. Så idag känner jag mig utvilad för en gångs skull, skönt det.

Inga kommentarer: