12 september 2008

Ulrika marken

Igår så var mamma, jag och Hugo på Ulrika marken. Tyvärr var vädret inte det bästa... det spöregnade vid tvåtiden så då beslöt vi oss för att åka hemåt istället:P Några små fynd blev det, bland annat en jättefin Marilyn Monroe vinbox:) Köpte även massa korvar till Pontus haha, Han gilalr ju massa lustiga smaker på korvar så han fick fyra olika som han kan prova och se om han tycker om:)

Idag ska jag snart iväg och träffa Seema, en tjej från familjekällan, och hennes dotter det ska bli riktigt trevligt. Sen ikväll så ska vi åka in till Boxholm och fira pappa som fyller år idag. Köpt en jättefin present till honom, får ta och visa upp den här sen:P Nu gnäller Hugo där inne. Han ligger på skötbordet som står på tvättmaskinen (Skötbordet har höga kanter så han kan inte trilla ner) Han verkligen ÄLSKAR att ligga där när maskinen är igång..helst ska han ligga där naken också så att han kan kissa rätt ut i luften haha:-)

Nu måste jag se till min son, tvättmaskinen har slutat gå och det gillar han ju inte:)

1 kommentar:

Anonym sa...

haha.. neemen vad kul.. där vad jag ju jag med.. eller jaa.. i texten ju =) aa.. blev så förvånnad när jag var nämnd ;-) hihi.. det var mysigt att fika eller vad sejer du sofie.. vi måste ses snart ju =) aa.. du får komma hem till oss nån dag ju =)

kram kraaam